onsdag 24 augusti 2011

100år

I söndags åkte jag och Edit till Lågbo på öppet hus på gården Högbo som fyllde 100 år. Dom nuvarande ägarna berättade om gårdens historia, hur dom hamnade där och om deras 10 års-plan på allt som ska göras. Kika in till Erika och läs lite mer.

 

DSC_0469

Munnen full med saft!

DSC_0470
100-åringen!

DSC_0472

Det var nåt intressantare åt andra hållet.


Med det så säger jag Go Natt!

Yrt!

Nu är jag så less på denna förkylning! Funderar på och ringa doktorn imorgon. Några tester måste ju dom ju kunna göra tycker jag! Jobbig hosta som kommer vid varje förkylning. Idag har jag känt mig yr och allmänt vimmelkantig. Känns lite olustigt! Så det blev bil till dagis idag.

Edit blev ledsen vid lämning, men det går ju över. Det vet jag. Vid 13-tiden ringde dom från dagis och sa att Edit var jätteledsen. Hon hade ramlat precis innan dom skulle gå in. Skrapa upp armen. Hon hade sagt två ord som dom inte förstod. Jag fattade på en gång att det var “mölla-hutti” hon ville ha, alltså Hello Kitty plåster. Ord som vi tycker är klockrena såklart : ) Dom hade ju satt på vanliga plåster så det gjorde inte heller saken bättre.
Trodde båda skulle somna när vi kommit hem, men vi har lyckats hålla dom vakna tills nu. Måste nog kila upp med dom snarast ser jag! Med lite tur så kanske det blir tidigt i soffan idag : )

Målat sängen en gång till idag. Snart kan vi ta in den och möblera om. Hoppas hon vill sova i sängen nu då! Nu ligger hon på sin madrass på golvet. Total ratar söta sängen! Vilken vilja denna tös har alltså!!!