torsdag 23 augusti 2012

Tillbaks!

Måndag – fredag, det är det enda veckorna består av känns det som. Har tränat alla dagar denna vecka hittills. Ska försöka pressa in ett pass imorgon också. Barnen går visserligen på dagis, men jag åker ev. och handlar lite inför lördagens kräftskiva =) så då blir det tajt med tid för träning på dagen. Kan ju faktiskt träna på kvällen å =) Jaja, det visar sig!

Ska bli kul och träffa alla kompisar igen, blir ju inte så ofta längre tyvärr. Dansa och bara vara!!

Funderar på och göra en västerbottenostpaj. Lite kräftstjärtar och nåt gott bröd, kanske lite lite ost och kex =)

1 september drar Fitnessfighten igång. Är sjukt taggad denna gång och nu j**lar ska det tränas OCH ätas! Förhoppningsvis blir det “bara”  2 avhopp från träningen. Den 29:e åker jag ju till Portugal, hinner ev. träna på morgonen (tidsoptimisten) innan avfärd. Sen den 30:e blir det ju annan träning =) Tror inte att 2 dagar kan ha så stor betydelse, eller vad tror ni??
Hur som sa det bli intressant och se vad man kan uppnå för resultat! From den 25/8 kan jag lägga in startvikt – mått – puls. Ska även knäppa 3 bilder, framifrån, från sidan och bakifrån. Dags att skämmas lite då.. Men det är ju det jag ska ändra på nu!! Skulle kännas så otroligt skönt att sätta sig på planet och veta att jag verkligen har gjort mig förtjänt av resan! Även om mammahjärtat kommer värka en del =(
Klart jag har förhoppningar och mål, men inte för stora. Då blir jag bara besviken! Kollar man på andras resultat som varit med i Fitnessfighten, så är dom helt outstanding!! Så duktiga!!!!

Nu väntar duschning av barnen som förhoppningsvis somnar bra ikväll!! =)