fredag 26 november 2010

Konstnär

DSC_0914

DSC_0911

DSC_0938

Snart slut på denna dag och det är HELG!! Nyss ätit en god kebabrulle och ska väl försöka göra lite nytta som hänga lite tvätt och ta en dusch. Sen väntar nog soffan. Imorgon i ljuset blir det till att ut och leta efter ett “nytt” köksbord. Det jag tog in har torkat och skivan spruckit på mitten. Går säkert att limma och knekta, men vem orkar göra det då det säkerligen finns flera bord att ta in?!

Fingerfärg och snö

Funderar på vad jag ska göra för adventsljus iår. Hann ju inte plocka nå mossa eller dyligt innan all SNÖ kom.. Brukar inte alls vara nå sugen på att adventsfixa, utan det brukar räcka med några ljusstakar i fönstren typ.. Vet inte riktigt vad som hänt nu, men vill fixa. Däremot inte så lätt när jag vantrivs så otroligt med färgerna i vardagsrummet.. Kräks på väggarna snart! Så jag hoppas på att köksrusten smittar av sig även in hit!!! Hoppas kan man ju!

Nu har det snöat över 1 dygn, har väl dock lugnat ner sig med blåsten. Men jag vill inte gå ut i onödan om jag säger så. Jag och barnen får glatt underhålla oss inne och hittills så går det ju bra! Tog fram fingerfärg tidigare med tanken att vi skulle göra en hand och fot-tavla. Gick väl sådär va.. Edit ville ABSOLUT inte ha färgen på handen utan det var bara pensel som funka. Och färgen var den vattnigaste på länge. Och så står det på burken, Tillsätt vatten vid behov.. Hmm, jaja. Det fick bli några andra konstverk a lá Edit Lennholm med pensel istället. Kommer bilder sen.

Var meningen att jag skulle ha 2 klasser imorgon, men båda är inställda. Båda bra och dåligt. Är i nån seg svacka nu så jag känner ingen riktig energi till att hålla på så det kanske är bra att jag får vara hemma och fixa med köket. Men sen visst är det ju pengar som går förlorat, hoppas på fler klasser efter jul. Det är ju en stressig tid för många.


1 vecka kvar till SHOPPING nu!!!!!!!!!

Armband

Humanity for all - Armband Double Bucked Braceled Det populära armbandet alla vill ha just nu! Kändisarnas favorit! ♥

När du köper ett armband går 20% av inköpspriset till Röda korset och ytterligare 5% till Al Gore's Environmental Organisation!
Finns i en uppsjö av färger! Snyggt att mixa flera armband och modeller! Du hittar dom bland annat hos Creative Lounge!! Jag har svårt att bestämma mig för vilken färg!!!