tisdag 27 mars 2012

Baka?

Se vilket fint vår/påsk arrangemang Fredrik fick igår!
Man blir riktigt glad av att titta på den =)

IMAG0584

Barnen blev hemma. Edit ville det. Dom har kunnat gå, men med lite hosta och snor så får dom stanna hemma idag. Få se hur dom mår imorgon. Fick veta idag att jag inte får lämna dom klockan 11 när jag börjar jobba klockan 15 utan jag ska lämna dom klockan 14. Blir ju inte riktigt som jag tänkt mig då, men det är inte så mycket att göra åt det. Börjar jag tidigare eller att det stör Harrys sovtider så får jag lämna dom tidigare.. Hoppas det flyter på bra imorgon om dom är pigga. Då gäller det att han somnar alldeles vid 12 och vaknar senast 13.30. Vill inte stressa till jobbet!
Som idag då tex. Harry sov till strax före 9, inte är han trött nog för att somna klockan 12 då heller.. Nu är hon 12..40 och inte vill han gå och lägga sig nu heller. Jaja, I-landsproblem jag vet =)

Sitter och kollar runt på massor av sidor där man kan beställa sockerpasta och massa annat roligt för tårttillverkning. Skulle vilja gör nå roligare tårtor till barnen. Kan bara inte bestämma mig!! Finns ju alldeles för mycket och det är ganska dyrt å!
Vet ju inte hur mycket jag kommer att använda sakerna heller så man inte köper på sig och tröttnar på en gång. Eller så fastnar jag totalt!! Ser ju så roligt ut, men jag vet inte om jag har den pysselkänslan för att få det som jag vill!

Nä, ta och försöka söva Harry en stund nu då!!

Sjuka barn?

Har sovit sjukt dåligt inatt. Harry har hostat ganska mycket, även Edit. Få se när dom vaknar hur det mås.

Typiskt då jag hade tänkt åka till Köpis idag och fixa lite presenter.. Jaja, de visar sig.

Nu in duschen!!


Published with Blogger-droid v2.0.4