söndag 18 april 2010

När landar man?

Skulle kunna sova och sova känns det som. Så otroligt trött i kroppen, slut som människa nästan.
Håller på för fullt med att lära känna Harry och det är inte lätt ska jag säga. Men det måste ju få ta tid, nu är vi ju 4 i familjen. Tur vi inte har så många tider att passa :)

Amningen verkar flyta på nu iaf! TACK för det! Är ju liksom A&O det. Och kunder jag slappna av på nätterna så skulle jag få sova mycket mer. Det kanske kommer det med.
Edit kommer alltid över nångång under natten/morgonen och hämtar Fredrik. Hon kanske känner sig ensam om hon vaknar till.

Har det ganska svårt att komma igång på morgonen tycker jag. Måste ju bärja tänka på att jag snart blir hemma själv med 2 busfrön. Då blir det andra bullar. Inge långmys i sängen skulle jag tro för Edit är oftast väldigt hungrig då! Men det ska vi väl också lösa antar jag :)

Många frågar om jag typ landat efter förlossningen, men jag kan inte svara på det riktigt känner jag. Allt gick så otroligt fort och jag har fortfarande svårt att fatta det! Kanske på gott och ont jag vet inte. Nu är det som det är och vi mår ju bra, det som spelar roll!

Vet ju att det tog tid innan vi fick någorlunda rutiner med Edit så det kan ju inte flyta på direkt med ett barn till? Visst Harry kommer att få stå ut med mer, tålig, härdad. Ja allt. Så jag hoppas och tror att vi snart är på banan igen!

Som jag känner nu så är jag instängd! Kommer inte ut nånting nästan utan det känns som om jag bara sitter i soffan och ammar. Och att jag försummar Edit så mycket. Vet att jag nte gör det, men alla mammor förstår nog vad jag menar.
Harry är ju faktiskt bara 11 dagar och det går ju inte att begära att allt ska funka. Gäller bara att försöka inse det också.. Envis som jag är..

Nåt positivt med allt detta är att jag gått ner ca 10kg. Syns väl inte direkt, men vi får hoppas att det fortsätter NEDÅT!!

Nu väntar ett blöjbyte och lite kvällsamning verkar det som.