torsdag 26 juli 2012

Äntligen!

Två helt underbara dagar har vi bjudits på! Hoppas på fortsättning =) Åkte och badade både igår och idag. Eller vadade som vanligt för min del. Kan verkligen inte med småkallt vatten!! Barnen plaskar helt utan bekymmer dom! Eftersom det är jourvecka så får vi åka till Ögården som ligger inom lagom avstånd från brandstationen. Helt OK ställe och suveränt för barnen. idag var vi i princip ensamma så det är hur lugnt som helst. Nackdelen är väl ibland att det inte är någon servering där. Mindre onyttigt till mamman, haha. Skämt å sido så är det bara bra. Vi hade husbilen med idag, men glömde bort att ta glassen =) F åkte på larm så det blev liksom inte av.

Barnen träffade på en dagiskompis där. Det märks att dom inte träffat varandra på några veckor. Dom var även där igår! Kanske imorgon med? Snart slut på jouren och 1 veckas semester kvar för F. Siktar på att gå på Ön på tisdag, hoppas jag iaf! Vill!! Vet inte om vi tar en till tur med husbilen nån dag senare i veckan. Blir det sånt här fint väder vet jag inte om jag vill åka heller. Packa bilen full och åka ut till Byvik och mysa!!

Måste börja leta jobb igen. Har tagit beslutet att sluta på Inagården. På obestämd tid iaf. Har mått rätt så dåligt, varit tvungen att åka hem flera gånger på kort tid. Jag fick helt enkelt panik där. Ångest när arbetsdagen närmade sig, blandade ihop veckodagarna m.m. Det har iaf varit väldigt lärorika månader jag varit där. Tycker att jag växt som person, fått en helt annan uppfattning om flera saker. Men just nu passar detta inte mig. Vill inte riskera att bli dåligare, eller det är väl fel ord kanske. i min värld ska man inte gå till ett jobb där man har ångest och mår dåligt av. Då gör inte jag ett bra jobb. Jag ska ju vara där för de boendes skull och är inte jag på topp så..
Så tillbaka på ruta 1 igen… Blä!

Nu väntar duschen tänkte jag!
Längtar efter till solig dag =)