fredag 8 februari 2013

Tjuvtitt!

Kunde inte låta bli vågen idag heller! :) Har skött mig exemplariskt förutom några pannkakor igår.. Resultatet: -2,2kg. Känns så skönt! Har varken tränat ihjäl mig eller svultit ;)
Promenader mån-ons, zumba ons. Maten gör sån STOR skillnad! Är bara så!

Barnen är hemma idag med. Det kändes onödigt att åka dit en dag bara tyckte jag. Magsjukan cirkulerar fortfarande verkar det som så några extra dagar hemma skadar inte tänkte jag.
Edit är lite lös i magen, men det kan man ju vara utan att vara sjuk så. Vi tar det säkra före det osäkra iallafall! Vill inte smitta nån OM det skulle vara nåt. Annars är det full fart som gäller! Dock är dom svåra att få ut i snålblåsten;) Vilket jag verkligen förstår!
Ska göra lite fruktsallad nu tänkte jag. Mumsa lite.

Imorgon är det dags för första träningen med Marie. Få se hur många vi blir. Har lite svårt att träna med andra så det blir intressant. Så klockan 08:00 ska jag vara på plats på gymmet!

Fredagsmys ikväll? Tror jag väntar till imorgon. Jag är ensam med barnen ikväll och det är mysigare om jag kan börja mumsa tidigare än klockan 21.. Cirka då, man vet aldrig hur fort barnen somnar här hemma ;)

Trevlig helg på er!