torsdag 27 december 2012

Julen 2012

Lite vardag igen, skönt. Barnen blev som vanligt överrösta med paket! Dom visste inte vilket som skulle öppnas först. Var dålig med kameran som vanligt ;) Har några men inte lagt in dom än. Edit fick ju sin efterlängtade Hello Kitty laptop, lagom irriterande röst. Haha. Harrys favoriter är nog bärgningsbilen och skotaren! Är skönt att dom inte har såna krav ännu på klapparna.
Lillasyster har varit här hela julen och det är ju barnens idol med stort I! :) Edit som i vanliga fall alltid vill ha jeans har sprungit omkring i mysbrallor precis som moster. Gullunge. Hon har även sovit hos moster två nätter nu. Va väldigt lugnt och skönt här hemma ska jag tillägga. Nyttigt för båda barnen att vara lite ensamma. Harry utvecklas som bara den nu! Misstänker att den härliga 3-års trotsen som börjat spöka.. Maken till envis kille med vilja av stål får man leta efter;)
Han har ju att brås på också så vi får väl vad vi förtjänar kanske..
I dag blev han så arg så han bet Edit.. Tycker inte om att han visar såna tendenser.. Klart att han måste få bli arg, men att bitas. Icke..

I morse hände det som inte får hända... Harry låg på skötbordet, han hade en leksaks-pommes frites med sig. Jag vände mig om och slängde blöjan då jag hör hur han börjar låta konstigt. Då har ungjäkeln stoppat den i munnen och får inte ut den!! Kände paniken komma.. Sliter upp honom sittandes och dunkar till honom i ryggen. Ut flyger en gul pommes i plast.. Fyy vilken känsla alltså.. Skällde lite på honom och sen satt han och sa att han var rädd för mig. Frågade om det var för att jag skällt. Och det var det. Jag sa att jag blev ju rädd och att det var därför jag gjorde så. Hoppas han lärde sig något av detta!!


Fredag imorgon då tror jag. Blir ju helt dagvill nu med alla röda dagar. Skulle varit till Köpis en sväng innan nyår också. Fått inbjudan om lite fest då så lite alkohol kanske ska inhandlas och en liten present kanske ;)


Fina Maja ute idag.