fredag 15 oktober 2010

Blond

Blir långt mellan inläggen nu. Hinner inte riktigt med känner jag, men det kvittar ju. Har inte direkt ubermånga läsare så. Haha.

Optikerbesök på förmiddan, blev inte nå klokare av det direkt. Styrkan har alltid åkt hiss upp och ner, men nu tar det alla pris känns det som.. Har ju hormoner kvar i kroppen efter amning och sånt. Ska iaf testa 1dags-linser nu några veckor, fick 12 par. Blir väldigt röd och irriterad på ögonvitan, ser väldigt trött ut på ögonen. Och rätt så torr. Är svårt en del kvällar att få ur linserna. Hoppas det blir bättre!

Var till frisören som jag var till före midsommar. Har för första gången i mitt liv haft blekmedel i hela håret. Kan bara säga AAJJ! Sved och brändes hela tiden typ. Kan ju absolut inte vara bra, det är det ju inte heller. Ni skulle sett hur jag såg ut efter ursköljningen! Haha.
Blev jättenöjd med färgen. Är alltså inte blond! Ska få till nå bild och lägga ut. Måste ta den andra datorn då..
Min LG har typ sagt upp sig, eller det har den väl inte. Men nåt fel är det ju så jag använder F's dator och den lilla lilla vi har. Den lilla har också kortläsare, smidigt vid blogginlägg. MEN såklart har jag den stora nu.

Var på jakt efter en kalender 2010/2011, hittade ingen.. Är det för sent för såna eller? Skulle behöva en sån.
Hade ju en hel del på min lista, men orkade helt enkelt inte efter frisörbesöket. Köpte en kappa iaf. Bild kommer på den å.

Slötittar lite på IDOL. F kollar på tv i sovrummet, var nåt annat program han skulle se. Så sociala är vi ikväll :)

Så over and out