onsdag 18 januari 2012

Tradera

Vann en till auktion igår. Himlans snyggt plåtskåp! Eller hur? Bra det, köper på mig inredning till ett rum som inte ens är påbörjat, haha =) Vi har pratat länge om att göra en liten toalett nere. Tvättställ finns där redan, men det ska bytas ut till ett mindre.
Så här har jag tänkt mig: Detta skåp då. Har ett likadant fast med spegel så det får ju sitta ovanför tvättstället. Hyllor upp mot taket. Ev. nån slags förvaring under tvättstället. Små hyllor för toapapper, rengöring kanske. Bara nå slags draperi för.
Svart/vitt klinkers, på diagonalen =) Eftersom det är så litet så blir det nog så! Väggarna blir nog pärlspont=) Helt klart bästa. Slippa spackla och slipa en massa. Tänk om man kunde klä alla väggar i pärlspont! Vilken lycka

136516600_1

Harry sov hela natten. Han hann vakna innan vi hade lagt oss så han fick ligga mellan oss. Ingen feber på kvällen heller! SKÖNT tycker mamman =) Han får som sagt vara hemma idag också så får vi se om han går imorgon. Det jobbiga med det är att då måste jag in till AMS och påanmäla mig till a-kassan. Det ska man göra första dagen barnet är friskt. Vi ska även in på fredag, känns riktigt ekonomiskt bra att sitta och åka 2 dagar i rad.. Men är han hemma imorgon också så är vi ju på den säkra sidan!
Laddar för promenad idag också. Hoppas på att solen kommer idag också!
Nej, hoppa ur pyjamasen då kanske!

 

Hej hopp!