tisdag 18 oktober 2011

Första natten

Ja, det är första natten utan barn i sovrummet. Harry har flyttat in till Edit! Gick bra vid läggning ikväll också. Fredrik la Harry först sen kom jag och Edit och läste säga. Trodde faktiskt han skulle vakna, men icke :)
Så nu får ni hålla tummarna för att det fortsätter!!

Nu till nå obehagligt. Såg en man gå över gården på eftermiddan och kika runt lite. Magkänslan sa att han rekade vad det fanns för saker här. Om jag inbillar mig, det kan jag inte svara på. Vi har i alla fall låst alla dörrar, parkerat bilar för en del osv. Överdrivet? Kanske, men nu kan vi sova lugnt inatt :)

Korten på Edit, trädet står hos farmor. Vi var där i söndags och fixade lite inför hösten/vintern.
Det andra tog jag igår kväll. Hon ser så lurig ut!! Älskade barn

Go natt!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Höstrusk

Fy vilket gråväder vi har idag. Blåser och regnar om vartannat. Vi vaknade i morse av snickarna. Pappa körde lastmaskinen och lät mest bara illa : ) Nu är det klart för att gjutas. Antar att dom väntar på golvvärmeslangen och betongbilen. Hoppas det blir klart under morgondagen! Just nu får vi gå genom källardörren, lite bökigt med barnen. Men det är ju bara för idag och imorgon tror jag. Och vi går ju bra ut på morgonen och hem på eftermiddagen.
Tänkte träna imorgon bitti efter dagislämning. Ska bli skönt! Testa knät lite också. Stannade till på Stadium och köpte ett nytt som passar bättre. Tror att det är lite överbelastat, hoppas det. Kan vara nån liten inflammation i nåt muskelfäste också. Så länge det inte blir sämre så avvaktar jag med att kolla upp det hos nån. Är drygt med knäskador tycker jag. För tänk om jag inte skulle kunna fortsätta med zumban…. Hemska tanke!! Nej så ska vi inte tänka nu, icke!!

Susade in till Gävle i förmiddags, hämtade ett matbord på Brynäs. Hittade det på FB. Ännu ett objekt som ska målas.. Åkte och lämnade lite barnkläder jag sålt till en tjej. Och sen till Färgton och inhandla färg till balkongdörren. HUA! Det är verkligen INTE billigt med färg.. Köpte en utegrund, utefärg, innegrund, innefärg, två penslar och maskeringstejp. Nästan 1000kr!! Helt otroligt dyrt! Hoppas nu då det blir fint med sån dyr färg : )

Få se om jag hinner med och måla lite imorgon efter träningen..

 

 

 

 

                                                              Kraam