måndag 13 december 2010

Kök & bävrar

DSC_1122

Fogat och nästan klart! Spiskåpa saknas

DSC_1123

Grundmålat 2 gånger. Kommer att dela upp målningen av golvet, i alla fall grundmålningen och första färdigstrykningen. Måste ju kunna använda köket. Det är ju dilemmat med att rusta köket. Tyvärr. MEN snart så är det klart!

 

Känner mig själv rätt så väl så jag vet att jag vill fortsätta med rusten in i vardagsrummet. Det ÄR välbehövligt! Gräsligt fula taper, olika nyanser av orange.. Kräkvarning! Visst skulle det vara snyggt att låta golvfärgen fortsätta in i v-rummet från köket? Jag inbillar mig det i alla fall. Väggarna vet jag inte vad jag vill göra med. Blir ju mer liv med tapeter, men med detta gamla hus så spricker det ju ovanför fönster och dörrar så fort man är klar.. Mmm, blir till att fundera lite. Tanken har slagit mig att fortsätta med pärlspont på ena väggen, där vi har matbordet. Blir ju som en fondvägg det. Enda hela väggen i v-rummet.

Ja, får nog drömma vidare ett tag och hoppas att det inte dröjer alltför länge!

Lilleman ligger i mitt knä och tar en lur, borde vakna upp snart. Dags för lunch om en stund sen måste vi försöka ta oss ut och få lite luft. Kanske gå och kolla om vi ser bävrarna igen Ler