tisdag 6 mars 2012

För jag reser mig igen

Hjälp vilken helg vi fick här hemma.. Jag vaknade natten till fredag med över 40 graders feber. Lagomt kul.. Barnen lediga hela fredan, trodde aldrig att klockan skulle bli fyra så Fredrik kom hem. Beställde pizza som inte smakade nåt, blää. Harry blev febrig sen började Fredrik må illa på lördag eftermiddag. Han låg hela kvällen. Frös, ont i lederna. Typiska influensasymptom. Gick och lade barnen som slocknade omedelbart, jag duschade och sjönk ner i soffan precis när Melodifestivalen började. Hör nån i trappan, Edit står där och ser så liten ut. Hon säger att det är alldeles kladdigt i sängen.. NEJ!! tänker jag inte magsjuka!! Upp och kollar, mycket riktigt. Fullt i sängen, golvet och fåtöljen.. Suck, bara och börja sanera. Edit står på toa och är ledsen och rädd. Harry vaknar och blir jätteledsen han med. Jag tror allvarligt att jag skulle bryta ihop.
Fredrik tar sig upp för trappan och lägger sig inne hos Harry som snabbt somnar om tack och lov. Bäddar åt Edit på lilla madrassen bredvid mig. Hon mår bra och vill dricka mjölk. Sitter vid hinken en stund, men det kommer inge. Hon är rädd säger hon, gumman min.
Springer skytteltrafik i tvättstugan där både tvättmaskin och tumlare går på högvarv. Där blev man plötsligt helt frisk. Hade inte så mycket annat val. Och ni vet hur dålig en karl kan bli när det är förkylning på G?? Söndan låg väl alla utom jag. Gick bara runt och var irriterad för att jag var tvungen och göra allt. Alla hemma igår också, mycket piggare.
Idag hade Edit lätt kunnat gå på dagis, om inte annat så hade det varit skönt för trötta mig. Harry vet jag inte riktigt med, kinkig och så otroligt lättstött!! Måste vara nå period han är inne i, knuffas och så kaxig!
Ska rådfråga F när han kommer hem så jag kan ringa och meddela om dom kommer imorgon. I såna fall så måste jag ju åka till AMS för att återanmäla mig till a-kassan igen då..

Just ja, fått meddelande på min internetkassa att jag måste skicka in anställningsbevis eller arbetsgivarintyg eftersom jag börjat att deklarera deltidsarbete. Hör ni hur det låter? Jag tycker det är så fel. Vill dom inte att man ska kunna jobba dom kanske få timmar man får utan att krångla till allt så in i nordens???