söndag 6 november 2011

En till helg till ända

Dagarna går så fort när vi alla är hemma. Både bra och dåligt! Hinner ju inte med en bråkdel av allt. Som vanligt! Skönt att kunna vara ute hela dagarna utan att frysa och bli blöt. Är ju så varmt för årstiden =) Men det står väl inte på förrns det snöar… Mysigt, men allting blir så mycket jobbigare!
Vi har hunnit med att rödmåla gavlarna som är klara i alla fall. Känns bra!! Ser fram emot imorgon och se hur långt dom hinner på farstun. LÄNGTAR!
Skrev ju tidigare att vi valt att inte ha fönster bredvid pardörren, eller dom passar inte längre. Har suttit och kollat lite på utebelysning. Finns ju så mycket att välja mellan där också.. Men antingen nån slags stallampa alá Gysinge eller nån lykt-liknande vill jag nog ha.
Vi har ändrat oss ytterligare och väljer att även ta bort det lilla fönstret ovanför köket. Det lilla rummet använder vi inte till nånting förutom att vi stuvar in allt “skit” i princip. Kanske kan bli en mini walk-in-closet!?! Det förslaget ska jag lägga in om!

Sitter även och jämför lite priser på leksaker. Tänkte det kunde vara bra och lite koll när vi kommer ner till Gekås. I alla fall på dom dyrare sakerna. Om det är värt det eller inte. Julklappar till barnen är det absolut inga problem med i år tycker jag. Eller ja, det säger jag nu kanske. Visar sig när jag står där nere bland alla hyllor och ska välja!! =)
Är faktiskt bara 2 veckor kvar nu!
Men först ser jag fram emot turen till Stockholm och hotell! Ska även försöka träffa Lillasyster och Jimmy också! Har inte setts sen juli!!
Nu lite plock innan middagen och lite träning!!!!

PS. Måste komma ihåg att åka till dagis med barnen imorgon! Dom har ju varit lediga måndagar hittills =)DS.