torsdag 6 oktober 2011

Nere

Har inte haft nån ork till att skriva nåt dom senaste dagarna. Igår låg jag nästan hela dan medans barnen var på förskolan. Hostan börjar komma igen… Så less på detta! Har varit rätt så tungt med andningen denna gång med. Hoppas det inte blir lika långvarigt bara. 6 veckor sist : ( Ser jag inte fram emot om jag säger så.
Harry snorar lite, men är bättre. Edit blev inge mer än lite täppt som tur är. Både jag och Fredrik snorar och kraxar. Blää.

Några av barnen på Myran (avdelningen) gick till den andra förskolan idag och badade! Edit pratade nästan bara om det igår och i morse. Kul och se att hon är förväntansfull för saker. Dom hade haft jättekul lät det som! Harry hade slocknat i vagnen på väg hem så han sov över lunchen. Inte lätt och vara trött heller : )
Det märkes på kvällen här hemma att han sovit en timme tidigare, tjurig och nästan allt va fel! Nu sussar han sött, förhoppningsvis hela natten.

Nätterna är väl rätt OK, men Edit vaknar i stort sett varje natt. Antingen är hon törstig eller så har hon tappat bort nappen i sängen. Och tydligen kan hon inte leta efter den heller : ) Jag är så himla trött så jag går bara upp och gör det hon vill i princip sovande. Sen är hon dock jätteduktig och lägger sig själv i sängen och somnar om även om hon visar att jag ska sätta mig i fåtöljen : ) Stora flickan!

Imorgon är vi lediga! Hoppas det blåser lite mindre då. Får passa på och vara ute om det är uppehåll. Och så får vi vänta och se om det kommer några snickare!! Dom var hit en snabbis igår med delar av byggställningen igår. Jag vill ju att det ska hända lite nu! Dessvärre är det älgjakt häromkring nästa vecka så dår står det väl still antar jag….

Nu ska jag gå och läsa lite sagor för fröken Lennholm och hoppas hon somnar bra Rött hjärta






                                 KRAM!