torsdag 5 november 2009

Tävling!




Den mexikanska bolan eller graviditetspinglan är ett vackert smycke för gravida.
Inuti smycket finns en liten xylofon på vilken en liten boll dansar runt och avger ett speciellt svagt ljud när kvinnan rör sig. Genom att bära smycket långt ner på magen kan barnet höra ljudet.
Från cirka 20:de graviditetsveckan kan barnet i magen höra och känna igen ljudet. Det magiska rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födelsen känner barnet igen ljudet och blir lugn av det.
Samtliga bolas är nickelfria och levereras med långt svart halsband.

------------------------------------------------------------------------------


Pågår en tävling hos Crazyangel just nu! Var med DU också!!






Julklappstips för mannen!


Lägger in en bild på kalsongerna jag berättade om i tidigare inlägg.
Funderwear herrboxer är tillverkade i en mjuk och behaglig bomull av hög kvalite'. Kollektionen består av en färgstark serie, med intressanta mönster i tre olika färgkombinationer.

Priset ligger på 129:-/st och ett 3-pack för 299:-



Lillebror/syster





Här är den lill*! Svårt att knäppa på det glätta papperet.. Förra UL-bilderna var på mycket tjockare papper.
Allt ser bra ut och det var väldans fart i magen :) Jag som varit så nojjig. Känns jättebra!
Blev bakflyttad 5 dagar till den 6 april. Så vecka 18+1 är jag i nu. Blev även bakflyttad med Edit.


Nervöst

NOLL inspiration till att skriva förtillfället nu.. Blä! Mycket som snurrar i huvudet just nu.
Frukosten är avklarad nu iaf och snart är det dags för kläder. Blir en tur till Kyrkis tror jag. Sen i eftermiddag är det ultraljud på schemat. Jättenervös denna gång.. Hoppas att allt ser bra ut! Ska försöka lägga ut lite bilder sen. Kom på att jag inte knäppt en enda magbild med denna bebis. Vilken skillnad mot Edit. Men det är ju lite annat som gäller nu. Förr var det ju bara jag och magen :)
Vet inte om Edit förstår att det ör nåt i mammas mage för hon är väldigt pussig och nyfiken på magen. Drar upp tröjan och pruttar på den titt som tätt. Mystösen min!!

Konferens på lördag igen. Tycker jag nyss var iväg, men det är skoj. Kommer inte kunna vara med på så många fler konferenser tyvärr.

JULKLAPPSTIPS! Till pappa, maken, brorsan, farfar m.fl. Har beställt ett intro-paket på kalsonger nu, borde komma vilken dag som helst. Dom är i bomull, mjuka och sköna. *Ska lägga in bild*