onsdag 19 januari 2011

Onsdag

 

Inte haft nån lust att skriva på några dagar nu. Blir så ibland. Händer massor runt oss, men orkar inte dela med mig. Inte än iaf tror jag.

Jag packade in oss i bilen och åkte till Nina med barn efter lunch. Kul och komma hemifrån och prata lite med annan vuxen än sambon Ler Visserligen blir det barnprat, men iaf! Välbehövligt var det iaf!

Zumban var svettig som vanligt, blir så otroligt varmt i lokalen.. Inte gjord för träning alls tyvärr. Fick med mig Nina ikväll Ler Kul med lite sällskap även om det inte är därför jag åker och tränar . JA ni förstår Ler Fick så satans ont i ryggen när jag satt och åt middag. Känns liksom som sendrag fast ändå inte… Lätt och förklara då. Inte direkt! Hoppas det går över snart.

 Vägde mig ju i måndags; –1,3kg! Känns bra Skrattar Är ju med i Rivstart 2011, under 8 veckor har vi alla som är md satt olika mål som vi vill nå under denna tid. Jag satt 5 kg som mål på dessa veckor. Få se hur det slutar! –1,4kg på 2 veckor, fortsätter jag lika så kommer jag ju klara det. MEN, veckor är olika. Ibland går det NER och ibland går det UPP.. Jag kör på som vanligt ett tag till. Blir det platå så får jag se till att chocka kroppen. Det släpper ju till sist som tur är!

 

Nu måste jag slita mig och duscha och sen stupa isäng!!