måndag 29 mars 2010

Nedräkningen har börjat

Ja det har den! 8 dagar kvar! Har varit inställd på att få bebis innan påsk, men det vette tusan.. Nu vet man ju aldrig hur bebis tänkt sig, men jag ÖNSKAR verkligen att h*n har bestämt sig för att komma ut snart!! Vill ha tillbaka min kropp och inte en hård stor kula ivägen :) Klart att jag inte kommer bli super FIT över en natt, men bara känslan att vara mig själv saknar jag!

Blev äntligen klar med tapetseringen igår!! Så nöjd hittills. Nu vill jag bara flytta in sängen och sova där! Måste inhandlas lite pynt och så, men det får väl vänta lite antar jag. Eller så kanske man skulle ta sig en stökresa på nätet?! Har krupit runt på alla 4 där uppe idag och torkat bort fläckar efter färg och klister. Hade visserligen plastat golvet, men det står inte emot allt lort. Ska vänta tills allt är ur rummet innan jag går över det en gång till. Blir lite dubbelt arbete annars kan jag tycka.
Men som sagt vill bara in dit NU!!!

Vad kan man göra för att få fart på förlossningen förutom den klassiska färdknäppen och stark mat? Funkar det överhuvudtaget? Nån som vet??
Känner att snart gör jag vad som helst för att få träffa vår nya familjemedlem!! *längtar*

Nu är det hög tid att väcka lilltjejen!

Återkommer med bilder på sovrummet!!