lördag 11 december 2010

DSC_1098DSC_1100

Har ni sett?? Äntligen är det kaklat i köket!!! Det är inte fogat på bilderna, men ni ser ju ändå. Blev ljusgrå fog istället för vit och det var nog tur det. Vi vet ju hur svårt det är att hålla VITT rent.. Supersnyggt! Nu väntar vi med spänning på spiskåpan, ska få den före jul.. Hoppas hoppas. Gjorde en stökresa till stan idag och köpte GOLVFÄRG. Nu händer det ju lite iaf. Men nu gäller det att vi kommer igång och målar nu. Har 1 målning på väggarna kvar, sen i skåpen innan vi kan ta golvet. Vi hinner så långt vi hinner till jul, men visst skulle det vara kul om golvet va klart tills dess.

DSC_1065DSC_1057DSC_1061

Alltid lika spännande och knäppa kort på barn! Några försök till årets julkort, haha. Vilket tålamod barnfotografer måste ha!! Inget yrke för mig iaf!! Fick till ett någorlunda som får duga, kan ju alltid bli bättre.

Nu får det bli lite slapp i soffan. Kanske en film snart. Köpte Kommissarie Späck och Bröderna Karlsson i Ullared. Uj, glömde ju! Har bakat otroligt goda saffransnurror med vit choklad! Mmmm!!