söndag 7 februari 2010

Söndag

Dåligt med uppdateringar nu några dagar. Fullt upp som vanligt! senyumkenyit
Var ute hela dan igår och sen bar det av mot staden för mat med svärföräldrarna och svägerska med familj. Var ju meningen vi skulle äta på Churtstreet, men det var runt 1½ timmes väntan på bord så det blev Brasseri Absint istället. Mycket GOTT! Som vanligt väljer jag nåt från menyn som jag känner igen. Är lite feg sådär.. Men fläskfilén var GOD!


Läggningen går lite sådär, lite från dag till dag. Men det är väl så innan fröken lär sig nya vanor. Vi ger inte upp iaf!

Sambon förvånade mig mig totalt häromkvällen. Han har planer på att att riva den befintliga farstukvisten vi har och bygga upp ny. Isolera helt och öppna upp så vi får STOR hall!! JA TACK säger jag!
Nu är det pardörrar in till kallfarstun, sen ytterdörren. Och ytterligare ett dörrhål innanför den.. Så det är trångt om jag säger så! Öppna upp alla dom sätta igen 2 små fönster så vi får en hel vägg för hatthylla ev. garderober.
Kryper ju tillräckligt i mina rustfingrar nu, med sovrummet. Det vill jag ju ha klart innan bebis kommer.. Farstun blir ju inte förrens när det är varmt ute.
Har iaf flyttat garderoberna från sovrummet idag, ett steg i rätt riktning iaf!
Kanske skulle försöka ta mig till Duro nån dag här. Måste ju börja kolla nånstans och dom verkar ha skapliga priser. Är inte så mycket tapeter som behövs heller. Har suttit och kollat på deras hemsida, men man måste ju kolla live för att få nån uppfattning