onsdag 7 mars 2012

Tävla

Klicka ----> TÄVLING!!

 

Bildfattigt

Dåligt med den varan här känner jag. Ska ordna upp det =) Härligt väder denna onsdag!? Igen liksom??
Barnen pigga och laddade för dagis!! Och jag måste åka till Gävle och AMS.. Mindre lockande, men ett ont måste tyvärr. Ska uträtta lite andra ärenden också när jag ändå är i storstan, haha.

Jo, glömde berätta vad om hände i söndags. Vi har råttor inne i sopskåpet har vi hört.. BLÄÄ. Har tagit en i fälla, men sen har den inte gillrats igen.. Jag öppnade dörren och drog ut sopkorgen, Mölla passar på att kryp in bakom den då. Katterna är som tokiga för dom hör väl och känner att det är nåt där inne. Då tittar det en råtta upp på mig från soppåsen, tar ett skutt upp och ner rakt på Mölla!! HJÄLP, var väl det jag tänkte först. Mölla tar råttan direkt och springer ut från köket. Den MÅSTE ut tänker jag, springer och öppnar ytterdörren, men Mölla tvekar. Går in igen. Nej, nej. Får jaga henne ett varv runt på nedervåningen först innan hon äntligen väljer utgången! Blev ju alldeles kallsvettig där. Äckliga djur det dära…. Den blev rejält pinad för Mölla lekte länge och väl med den vad jag såg.
Gud, vad jag svamlar nu känner jag. Dags och styra upp dagen. Packa lite dagissaker och sätta fart på värmaren på bilen kanske?
                                          Ha en bra dag

                                             KRAAM