lördag 15 oktober 2011

Önskelista

Fyller ju faktiskt snart år kom jag på : )
Önskar mig nån slags ansiktsbehandling med tex.

“Djuprengöring

Vi startar med en dubbelrengöring, en härlig peeling, hudanalys och portömning därefter följt av ansiktsmassage och en mask efter din hudtyp. ca 60 min. 700 kr”
Eller,

Djuprengörning med AHA - peeling

En superbehandling som kickar igång huden-den gnistrar verkligen.Vi använder oss av glykolsyreprodukter,gör en riktig djuprengöring,portömmning och en AHA-pensling.Behandlingen avslutas med en aktiv ansiktsmask och produkter anpassade efter just din hudtyp 75 min 1000 kr

-Spa Gamla Gefle.

 

Och

 

till Ullareds resan : )

Dags igen då..

Jag kommer att skriva lite i gåtor ett tag för jag vill inte skriva för mycket. Fast egentligen är det ju det jag vill.. Men för alla inblandade så är det bäst.
Ni som vet, ni vet vad det handlar om.
Jag känner bara att vi, min familj får aldrig chansen att bara vara familj nu. Hela hela tiden ska det fixas och skjutsas osv. Nu rår man ju så klart inte för att man är sjuk, MEN det måste finnas en gräns snart!! Står väl inte på förrns vi är flera som mår sämre snart. Sämre än vad vi redan gör.
Det har varit ett tufft år för oss med sjukdomar och dödsfall. Trodde dock, eller jag hoppades väl att det skulle lugna ner sig snart. Men icke…
Jag känner mig otillräcklig både som mamma och sambo. Jag orkar inte hur länge, det är bara så! Och sen att inte kunna säga vad jag tycker för att inte trampa nån på tårna.. Ja, det är svårt ska jag säga. Risken finns väl att det brister snart och då kan vad som helst sägas. Dessvärre vet jag inte vilka konsekvenser det kan få..
Jag äter alldeles för mycket godis osv. Tröstätande kanske?! Förkylningarna bara löser av varandra känns det som. Jag vill bli frisk och börja träna igen, få nåt annat att tänka på. Jag tänker inte agera nån sällskapsdam! Jag orkar inte det!
Nej, f*n vad less jag är nu!
Längtar väldigt mycket till den 12 november nu! Då ska jag och älsklingen åka till Sthlm med Rolba och ha lite firmafest. Dricka och äta gott. Sova i skön hotellsäng och äta GOD hotellfrukost! Ingenting ska får hindra oss från det!!

Känner att om jag fortsätter så börjar jag bara svamla mer och mer så jag ger mig nu.