fredag 13 maj 2011

40 par skor!!

Visst skulle det sitta fint med några?! nya skor???
Gör som jag, tävla
HÄR!

Hjälp!

Behöver tips på vilka skor jag ska köpa till denna klänning!!!
Ska dom vara svarta eller naturvita??
Är ju det i botten på klänningen, men jag blir inte klok! Vill gärna ha kilklackar, men alla jag hittat är ju SÅ höga. Och dom som är låga blir det lite tantvarning på kan jag tycka..
Har ju tid på mig att leta, men det skulle vara skönt och ha det avklarat. Ska även hitta bolero eller kofta. Blir väl snyggast med naturvit sådan också?

 

121202394_1

Ny väska!

Hittade en ny väska igår, söt som en polkagris tycker jag!
Lite större modell så det får plats med lite blöjor och sånt. Avtagbar axelrem som tur va. Den va inte alltför snygg..

DSC_0400

Skulle verkligen behöva uppdatera garderoben! Mycket sitter löst nu vilket såklart är jättekul, men mindre roligt när man ska klä sig. För stora kläder sitter inte bra så är det bara.
Ska åka iväg själv en dag och handla lite sommarkläder för det är bara jobbigt att hålla på och prova med nåt av barnen med. Trångt och eländigt i provhytten med!

Nu måste jag sätta lite fart så vi kommer till kyrkis idag. Tar bilen, åskan snurrar runt här så jag vill inte gå då.. Benen hade behövt det, men det löser vi ikväll kanske!

Kommer bild på sockersöta Edit senare. Hon kom imorse och hade plockat fram dom nya kläderna : ) Hon väljer helst kläder själv och är väldigt bestämd! Undra vem hon ärvt det av? ; )

Kram kram

Sugarfree shoes

 

Surfade runt på förmiddan och kollade på skor. Hittade dessa på Nelly.com. Få se hur dom känns och ser ut. Gränsen för höga, men måste ju prova iallafall! Passar dom inte så är det ju bara och skicka tillbaka. Smidigt det är med att shoppa på internet! Bara klicka och vänta på paket : )

928020-0013_1

Zumbade ca 40 min på förmiddan sen blev det en långpromenad. Träffade på Kerstin med barn så vi slog följe. Skönt att prata med nån ibland när man är ute och går.
Jag är nöjd med dagens motion!

Och lämningen imorse gick SUPERBRA! Edit bara vinkade hej då och sen vidare! Hoppas det fortsätter på måndag!!

Imorgon är det äntligen dags för Pippi på is! Tror jag längtar mer än Edit : )
Efter det så ska vi på 30-årskalas hos Tinnie. Ska försöka att inte bli så sena tror jag. Det visar sig, men det är ju lite bökigt med barnen när man är borta på kvällen sådär.