måndag 16 augusti 2010

Sorg

Det som inte får hända har hänt. Ännu en familj har förlorat sitt älskade och efterlängtade barn. Jag finner inte ord för denna hemska händelse. Jag kommer aldrig att kunna förstå hur ni känner er, men ni ska veta att jag tänker på hela tiden!
Vet att många har svårt att bemöta en efter svåra och tragiska händelser, det är så fel. Man behöver inte säga nåt utan det räcker att finnas där.







Nu kan jag nästan känna mig illa tillmods för att jag fått 2 friska underbara barn. Vet att jag inte ska tänka så, men kan inte låta bli..

Ny vecka

Ja, så var det måndag igen då! Känns nästan som om det bara är fredag, måndag om vartannat! Men det är ju bra att tiden går fort även om det går lite för fort ibland.. Hinner nästan inte med.

I lördags var det stortag vid urstädningen i huset efter Henry. ALLT åkte ut. Slängdes, skänktes och en del hamnade här hemma :) Inte så mycket som tur va! En stor zinkbalja och 2 super fina äldre stolar. Dom måste renoveras lite och målas vita såklart!! Tänkte ha dom i sovrummet tror jag. Få se när dom blir klar.. Har ju NÅGRA målarprojekt framför mig....
Blev ju så inspirerad av att slänga så jag fick ihop en STOR sopsäck i ETT rum bara igår... Fyy, då undrar man ju hur detta slutar?? Men det är så skönt att få slänga!!! Och då är det ännu roligare att ta hem nåt nytt för brukar man inte säga att 1 sak eller 2 saker bort och 1 ny? Typ, iaf.
Ska försöka rensa bland leksakerna ikväll! Behövs verkligen inte så mycket för dom andvänds ju inte! Bättre att spara guldkornen istället :) Ska leta efter en hylla/skåp till Edits rum också. Känner att jag vill bli KLAR med nu.. Börjar bli dags tycker jag.. Eller hur?


MÅLNINGSLISTA:

Matbordet (prio 1)
Kökssoffan
Leksakslåda
Spegel
Tavelramar

Tror ni att jag har fullt upp eller?? Och när tror ni att jag blir klar?? Aldrig känns det som, men det blir mer och mer tid nu. Ska göra iordning lite målarrum i tvättstugan, kan ju iaf inte hänga tvätten där det spelar ingen roll.

Nä, nu kryper det i slängfingrarna igen så jag ska nog dyka in i skåpet igen! Hoppas det blir loppis snart igen!!! :D