onsdag 30 juni 2010

Eftersvettas

som en tok! Har varit på mitt livs första zumba-pass och jag blev glatt överraskad! Skitkul rent ut sagt :) Hoppas hoppas det blir fortsättning i augusti. Då är torsdagarna inbokade!! Dom är MINA :)

Väntar på att F ska komma hem från fotbollen, vi möttes i dörren och bytte bil bara. Haha, vilket liv. Edit var klar för sängen och jag gjorde ett försök. Var ganska inställd på att det skulle ta tid då Harry också var med. Han var ju hungrig lillen. Men så somnar hon utan protest!! Så skönt ska jag säga!!! Hoppas hoppas det kan hända fler gånger. Nu längtar jag efter en dusch, men det är ju bra att jag hinner sluta svettas innan. Kommer somna ovaggad, fast det gör jag varje kväll ändå!

Lät som om det skulle bli zumba på onsdagar under sommaren, men tyvärr missar jag nästa vecka då.. Men det får gå det med. Kommer bli en del promenader både i Stockholm och Finland så jag får nöja mig med det.

Anmälde mig till kursen i augusti redan ikväll och är även sugen på att gå i Tierp på tisdagar. Då har jag 2 dagar/vecka fasta tider. Det visar sig.

Nu MÅSTE jag kila på toa, druckit en hel del under kvällen!!

Natti

//Bettan