torsdag 5 maj 2011

Tårar

Första lämningen på dagis imorse var snabb. Hade intalat mig att inte stanna kvar utan att gå efter att jag sagt att mamma kommer senare och hej då. Visst gjorde det ont i mammahjärtat att se och höra hur ledsen hon blev.. :( Inge vidare alls!
Fick sms av Jessika en liten stund senare att Edit blivit jätteglad när Signe kom, Signe går på den andra avdelningen – Elefanten. Signe är som en idol för Edit, ser upp till henne riktigt mycket. Dom större tjejerna är så duktiga med våra mindre :) Verkar fungera jättebra ute och så.
Edit såg mig i fönstret när jag kom så det blev lite tårar då också. Inte lätt för lillgumman heller.
Hoppas det går lika “bra” imorgon med. Tror jag tar bilen fram och då kanske inte Harry hunnit somna så får se hur hon reagerar när han följer med mig. (han sov imorse)

Jag och Harry gick vidare till Kyrkis för lite lek. 5 barn var där idag, så plats fanns det gott om. Denna vecka har det inte varit nån där så vi har fixat fika och så själva : )
Skönt att det är lugnt ibland!

Tror att mina ben ska få vila imorgon faktiskt. Zumba i måndags, onsdags, ikväll och imorgon. Är riktigt trött! Och det blev ju en lång promenad idag, kanske runt 12km!
Hoppas jag inte tränat “för mycket” så vågen visar +.. Visar sig helt enkelt.
Ska lägga på lite mer kolhydrater när jag tränar så pass mycket. Skulle tro att hjärnan behöver det.
En Powerade eller liknande ska inhandlas till imorgon kväll. Då blir det ju ca 1½ timmes zumba så det kan behövas lite påfyllning!

NU måste jag duscha OCH stupa i säng!!!!!

(kommer bilder senare, orkar inte nu)