onsdag 23 november 2011

Väggrivning/fönsterbyte

Fredrik kunde inte hålla sig utan började riva lite i farstun igår. Sån skillnad bara av att riva en vägg!? Att vi inte gjorde detta tidigare kan man ju fråga sig?? Nu är det på G iallafall.

DSC_0894DSC_0895

 

 

DSC_0896DSC_0901DSC_0902

 

Två fönster bytta idag! Synd bara att det inte salar ut sig självt..

Bygglampan lös ute så därför fotade jag med gardinerna för. Syns inte ett dugg att det är nya fönster där =)

En till överraskning. Vi trodde att det skulle vara 2 stycken 2-lufts fönster. Alltså 4 rutor. Så var icke fallet. Utan två stora rutor. Hoppas verkligen att det blir fint när spröjsen kommer på!!

Och visst känns det kul, 1:a advent på söndag. Inte kommer jag ha nå fina fönster tills dess heller. Helt omöjligt! Sån synd att jag inte vågar mig på att göra nåt åt fönstren. Skulle ju underlätta så mycket. Jag har ju ändå 5 timmar om dan som jag skulle hinna massor på! Nu går jag bara här och retar mig på ALLT som ska göras!!!!

Här vare dött

Inte haft någon lust alls att blogga dom här dagarna som gått.
Har haft fullt upp med att packa upp ALLT från Gekås =)) Ojoj, va saker! Haha.
Tänker inte fota och lägga upp allt om jag säger så. Kan visa lamporna och lite annat på sin höjd =)

Tror verkligen att det kommer att dröja nu innan jag åker dit nästa gång. Vet att jag sa det förra året, men nu föll det sig så bra att åka. Varken mamma eller lillasyster hade varit dit så vi tog chansen. Kul och göra nåt ihop ibland å. Men som sagt, mycket av det man handlar kan man ju faktiskt hitta lika billigt på hemmaplan. Tex, Lundins säljlager, en guldgruva i mina ögon!

Nu ska jag nog springa genom duschen en snabbis. Gjorde valet i morse att cykla fram med barnen. Kanske inte så smart. När jag precis satt fast barnen så började det regna rätt så mycket.. Envis som jag är så fortsätter jag! Skönt att ha det gjort. Har lagt av mig alldeles för mycket nu och vågen är INTE min bästa kompis….
NU är det slut på allt SKIT-ätande och in med friskt och fräscht!! Har kommit ifrån all LCHF tyvärr. I princip i alla fall. Maten är OK, men allt annat jag stoppar i mig… Har bara mig själv och skylla så är det ju bara. Nu gäller det och ligga i och försöka!

 

Nu kom snickaren in och ska byta ett fönster till! Går undan nu faktiskt!! =)