torsdag 8 augusti 2013

Sover

Nu har gumman somnat om igen. Lillhjärtat har fått ett barnprogram på hjärnan nu.. Inge kul alls! Alla vuxna har försvunnit till en annan dimension och barnen utsätts för massor av hinder för att hitta dom igen. Nu har Edit fått för sig att vi också kommer att försvinna! Lätt att förklara och få henne att förstå att ett bara är påhittat, en berättelse. Vet inte hur många gånger jag har svarat på hennes frågor ang detta.. 
Kan komma när som. Börjar hon snyfta lite och säga; Är det säkert att det är en berättelse? Alltså det gör så ont i mig och det är så frustrerande att inte få henne att inse!!
Partikelmysteriet heter serien.. F*n ta er!! Så nu vill hon ha stenkoll på tv:n så det inte blir när vi är hemma typ. Tur att hon börjar på Nyckelpigan på måndag. Och förhoppningsvis så slutar den sär serien när Sommarlovsmorgon slutar också.

Åkte fram till Hedesundagården på förmiddan, lämnade lite kläder till Harry och sånt. Barnen passade på och leka lite. Märks att dom varit lediga länge ni :)) Ska bli riktigt skönt att få igång vardagsrutinerna igen!! Hepp hepp!!

Nä, nu väntar sängen!!

Kryssning!

Så är äntligen kryssningen bokad! Ska bli skönt och komma iväg några dagar bara vi vuxna. Vi åker med Annika och Erik. Kommer bli hur roligt som helst!
Och vart ska vi då; Riga, Lettland. Vi har alla varit till Tallinn så vi tyckte att Riga va ett bra alternativ då.
Dock måste alla utom jag fixa pass. Förra gången vi åkte så hade vi inte pass med, men tydligen så måste man det nu. Lina bra och va på den säkra sidan.


Bild från Aftonbladet

Är sjukt trött idag.. Vet inte om det är vädret som gör det. Grått och lite regn. Sköter sömnen ganska bra nu så tror inte att set beror på det. 
Dag 4 av Fettfajten, går bra. Åt dock en glass efter lunchen, men det känns ok att göra det! Haha. Ska på 4-års kalas senare idag så det gäller att stålsätta sig!! INTE TA AV ALLT!!!! 
Sprang igår, gick segt segt. Men jag gjorde det och jag SKA klara mitt mål! 

Nu måste jag leta fram lite presentpapper och fixa paketen!

See you!