onsdag 5 september 2012

Håll tummarna!

Läkartid imorgon med förhoppning om att få nå starkare grejjer! Har käkat 1 Alvedon och 1 Ipren 3ggr/dag i en vecka nu. Borde ha gett nå anitinflammations.. Som sagt så nu är det dags att det händer nåt!
Var iväg till en annan naprapat igår kväll. Mycket kunnig, har varit med länge. Han massakrerade lite, drog i tårna. Körde med nån apparat som vibrerade, olika lasrar, infraröttljus och akupunktur. Blev rätt mycket! Jäklar om det inte ska bli bra nu tyckte han :)
Han konstaterade iaf att det inte är hälsporre. Skönt iofs! Senan i hålfoten typ är boven i det hela. På höger som är värst kändes den mycket större än vad den ska vara.
Men hjälp va ont det gjorde när han satt nålarna!?!? Trodde man hade lite smärttröskel efter två förlossningar, men icke! Fy alltså! Han satt en nål en bit upp på insidan smalbenet, kändes inte ett skit! Sen lite ström till nålarna i foten då. Lite läskigt i min mening, men säkert bra.
Är lite öm i foten idag, tror det är där nålarna satt.

Stressen gnager i kroppen för resan.. Hade ju såna planer inför den! Fan då:( Så lätt till tårar nu, superkänslig. Vill bara kunna träna som tidigare!! Vill bli smal och fin igen...

Go natt!