måndag 21 maj 2012

Helgen!

Så i lördags var det dags för födelsedag här hemma igen! Edit fyllde 4 år!?! Det betyder alltså att jag också är 4 år äldre? =)
Denna underbara, spralliga, glada “lilla” tjej börjar bli stor nu! Har hänt så otroligt mycket på några månader bara!
Bästa presenten var nog den prickiga dockvagnen!! =) Edit tackar för ALLA presenter! Kommer ta veckor för henne att gå igenom allting!

 

IMAG0767

IMAG0768
Det lilla kakmonstret!

IMAG0770

Väldigt mån om dockan! Så kul och se hur hon håller på. “dockan är ledsen” m.m.

Vi passade på och satt ute och fikade. Blåste lite, men när solen kom så var det härligt! Och ännu härligare var ju att det inte blev så stökigt inne, haha. Skämt å sido så ska man väl passa på och vara ute när vädret tillåter det va? Nu hoppas jag att våren är här för att stanna!

I natt trodde jag att det var dags för kattungar, men icke. Mölla kom upp i sängen och låg och tryckte sig mot mig. Hon tvättade sig väldigt mycket där nere. Men inga bebisar än.. Hoppas dom kommer snart!! Och hoppas vi blir av med några!
Tog cykeln till dagis. Jobbigt, men skönt att få svettas lite. Är mycket bättre i förkylningen nu. Börjar släppa nu allt slem å så.. Blää. Nu vill jag bli frisk så träningen kan starta igen!? Varit mycket sjukdomar nu tycker jag. Är bara att vänja sig när man har småbarn antar jag.. Nu ser jag bara framåt!!

Veckorna går i rasande fart och jag vet inte hur vi ska hinna med allting! På nåt vis så löser det sig det vet jag! Midsommar närmar sig med stormsteg och det är en hel del kvar att göra!! =) Kul, men jobbigt. Och mellan allt sånt så är det två 40-årskalas vi ska på också! Tur att dygnet har 24 timmar! haha

 

Over & out!