torsdag 15 mars 2012

Jakt

Fredrik ringde nyss och berättade att Mölla tagit en!? till råtta i morse! Det hade prasslat i skåpet när han satt och åt frukost så han hade släppt in Mölla där och hon fångade en till. Så 7 råttor varav 3 som hon tagit =)
Ska åka till Valbo idag och kolla om jag hittar nå värre råttfällor. Vet inte när man kan ringa in Anticimex? Tycker det ska ta slut snart och det börjar ju bli rätt så varmt ute också. Ja, äckliga är dom iaf! Men jag är glad så länge dom håller sig i sopskåpet och inte springer runt i huset.
På tal om det så hade det varit kaos här igår kväll då jag var och tränade. Fredrik skulle slänga sopor och öppnar dörrarna (dubbelskåp) ser en råtta och försöker slå den. Den springer ut på golvet!?! Och in i nästa rum. Han hittar Mölla som tar den. Hon vill däremot inte gå ut så han får jaga henne runt i huset! Till sist går hon ut. Men då är det en råtta till i skåpet så han försöker skaka loss råttan Mölla har i munnen, men det vill hon ju inte =) Den andra råttan hade försvunnit när Fredrik kom tillbaka..
Vilken cirkus alltså. Sen när det lugnat ner sig, jag satt i soffan och kollade på TV så smäller fällan igen. Mölla är supersnabb dit. Hör råttan lever om där inne. Törs inte öppna dörren för det fanns en till gillrad fälla där. Vill ju inte riskera att Mölla fastnar. Tur att Fredrik knöt fast den fällan för den var på väg ner längs avloppsröret. Jäkla odjur det där är!!

                          

                                   Ha en trevlig torsdag nu allihopa =)