lördag 12 mars 2011

Besök hos doktorn

Jag hade tänkt ha en lugn och skön fredag hemma med barnen, fixa och dona lite. Edit och Harry leker runt som vanligt och jag håller på i köket. Edit kommer och visar att hon har nåt i näsan!? En liten stund tidigare gick hon runt med ett hårspänne.. Så det hade hon då lyckats peta upp i näsan… Kände bara en STOR suck. Försökte få henne att fräsa ut, men hon drog bara in. Sprang över till mamma och pappa och bad dom komma och hålla medans jag skulle försöka ta ut den med pincett. Jättesvårt! Kände den flera gånger, men precis när jag skulle nypa tag i den så drog hon undan huvudet. Måste varit väldigt obehagligt att dels ha hårspännet där och sen en pincett tillika… Vara bara och ringa till HC och säga som det var. Tror nog dom fick sig ett lite gott skratt sådär på fredan. Vi får bjuda på den! Ler

Vi var fyra stycken som hjälptes åt. Edit låg i mitt knä, två sköterskor som höll arm och huvud och doktorn då som skötte pincetten. Gick jättefort som tur va! Edit var rätt så ledsen, inte så konstigt. Tur att det vara nåt platt och inte runt som en ärta eller pärla. Men det kommer säkert hinnas med det också..

 

DSC_1909

 

Måste ta mig i kragen och ringa till Hedesundagården snarast också för att höra hur vi kommer gå tillväga med inskolning osv. Vi kommer säkert att gå dit och hälsa på lite innan. Säkert bra det. Och sen måste jag ju ta tag i lite handling till starten. Hittat en lämplig ryggsäck på Stadium. Skulle vilja ha en mini kånken, men jag lägger inte ut 400 spänn på lite ryggsäck, aldrig!! Efter ett tag på dagis så märks det väl vad som behövs mer. Vantar kommer säkert att försvinna så ska köpa flera i samma färg så kan man ju para ihop om det fattas. Kanske lika med strumpor? Jaja, I-landsproblem.

Nu väntar sängen!