måndag 7 november 2011

Go morgon!

Sitter med en kopp kaffe med förhoppningen om att vakna till liv! Här och häpna, barnen sov HELA natten. Tack för det! Kan ju hoppas att det håller i sig…
Så är hamsterhjulet igång igen, vardagen som ser likadan ut hela tiden. Vakna, byta blöja, klä på, stoppa i linser, göra frukost, dricka kaffe, klä på mig själv, borsta tänder, plocka ihop, klä på ytterkläder, packa in i bilen och åka till dagis. Säkert hoppat över nåt! Haha =)
Ska bara lämna en dator efter lagning idag sen blir det hem och MÅLA. Måste bli klar med nåt av alla projekt nu!
Lite surt med det tänkta soffbordet.. Jag tog aldrig in det innan målning och blir riktigt besviken när det är färdigmålat och jag ställer in det. Alldeles för HÖGT. Funkar inte som soffbord. Surt sa räven va?
Måste jaga vidare. Vill inte ha det stora fyrkantiga bordet som står här nu.. Mörkbrunt dessutom! Blää

Finns ett runt lite större uppe på magasinet. Höj och sänkbart och det finns en iläggsskiva till. Ska mäta hur lågt det kan bli. Det har blivit lite förstört i ytan då alla svalor gjort sina behov på bordskivan.. Men med lite vit eller ljusgrå färg borde det bli super!
Det jag önskar mig nu är ett utrymme där jag skulle kunna hålla till och måla. Slippa plocka undan allt efter varje gång. Utrymmen har vi i massor här, men bara kalla. Färgen torkar ju aldrig och det är risk för frost = inge bra.
Skulle ju kunna hålla till i källaren ,men släpa ner alla möbler för ännu en trappa.. Nja, jag vet inte. Eller det kanske inte är en sån dum idé? Får spana vidare på det.
Just nu målas det på ett skåp, nattduksbord och matbord.
Satt upp kökslampan efter make-overn i helgen. Har spraymålat Ottava taklampa från det Småländska varuhuset. Blev riktigt bra faktiskt. Sparade mässingsspännena som bryter av det vita bra. Den ska bara flyttas lite så är jag nog nöjd. Kanske =)

Nu måste jag sluta svamla! Blir ju bara en massa ORDBAJS det här!!!