fredag 18 mars 2011

Skriker efter sömn!

Började igår kväll med att Harry inte ville somna. Lite febrig och jättebökig.. Försöker få honom att somna mellan oss. Sover som en kratta för Harry ska i princip ligga PÅ mig. Mysigt till en viss grad. Vaknar varje gång han hostar till eller rör sig. Ligger ute på kanten. Att en så liten kan ta sån stor plats?? Vid 04 vaknar jag till och Harry har s*k*i*t*i*t ner sig totalt. Väcker F så han får byta lakan och tar hand om blöjan.. Sen har jag så otroligt svårt att somna. Har känt mig som slakt hela dan. Och då passar Edit på att verkligen testa alla mina gränser. Vägrar verkligen att lyssna nu!!

Fick Harry att somna bra tid ikväll, men han vaknar efter ca 40 minuter. Just nu sitter han här i vardagsrummet och leker. Tydligen inge trött alls trots han varit vaken sen 12:30.. Snoren rinner och han fiser ILLA, måtte det komma många tänder denna gång annars blir jag matt!!

Ska väl ta tjuren vid hornen och försöka gå och lägga oss snart. Får hålla tummarna för en natt med någorlunda bra sömn..

 

TRTT_1~1

+ igen..

 

vgning1_125112084

 

+0,2

Börjar ledsna lite på dessa hekton upp å ner nu! Antar att kroppen bygger mer muskler nu och dom väger ju mer än fett, men jag vill ner mera! Måste ner mera för jag är för tung i nuläget. Bara och gilla läget och fortsätta kämpa!! OCH fuska mindre!!