fredag 30 december 2011

Snart!

FITNESSFIGHTEN

 

På söndag 2012-01-01 drar Fitnessfighten igång!

Från hemsidan:
World of Shape har skapat de unika kost- och träningsprogrammen Kick-Start ochFitnessfighten. De passar perfekt för dig som vill komma igång med din träning och få resultat på endast 30 dagar. Programmen passar också lika bra för dig som redan tränar regelbundet men inte får de resultat du vill ha. Om du följer vårt unika 30-dagars kost- och träningsprogram kommer du bland annat att få följande resultat:

- Minska i vikt och fettprocent
- Förändring av din kroppsform
- Minskad stress
- Ökad förbränning och välmående
- Förbättrat lymfsystem

Du tränar 1 timma per dag (styrketräning och kondition) varje dag i 30 dagar där du följer ett noga sammansatt kost- och träningsprogram som är anpassat för dig. Alla övningar kan du göra hemma eller på gymmet. Det enda du behöver är ett par hantlar (vi rekommenderarCasalls) och en pinne/kvastskaft (Jula har ett som fungerar bra). Under din träningsperiod får du också praktiska kost- och träningstips som du har med dig i framtiden då målet är att få ett långsiktigt hälsosammare liv.

DITT KOSTPROGRAM
I våra kostprogram utgår vi ifrån att du vill minska i vikt och höja din fettförbränning. Om du har något annat önskemål hjälper vi dig självklart med det. I ditt kostprogram får du förslag på råvaror du skall äta, hur många kalorier de innehåller samt hur mycket av varje. Exempel på en lunch kan se ut så här:

Kyckling/lax/vitfisk/räkor: 150 gr (100 gr. om lax), 150-200 kcal
Ris/råris/bulgur (tillagad): 70 gram, 100 kcal
Knäckebröd: 1 st. 35 kcal
Skinka: 2 skivor, 25 kcal
Gurka, paprika, tomat, sallad: 100 gr, 30 kcal

 

DITT TRÄNINGSPROGRAM
I vårt träningsprogram du får utgår vi ifrån att du vill höja din fettförbränning och öka i styrka. Om du har något annat önskemål hjälper vi dig självklart med det. Du kan själv välja typ av konditionsträning och vill du öka mer eller mindre i styrka hjälper vi dig med det. Du får programmet presenterat i både bild- och videoform. Enkelt att förstå - enkelt att följa!

                                                                                                                  ~~~~~~~~~~~~~~~


Det kommer helt annorlunda mot hur jag har ätit och tränat före. Jag har ju ätit LCHF i över år. Tappat gnistan på slutet med det, men ändå inte ätit så mycket kolisar. Förutom allt snacks… INTE bra! Nu blir det mindre kcal, och jag har i princip aldrig räknat kalorier. Blir väl till att väga och mäta en del i början.
Kommer fortsätta med att utesluta ris, pasta, bulgur m.m. Får lägga till mer grönsaker och keso tex. 

Nu gäller det att hålla i detta och se vad som händer under dessa 30 dagar! Det måste ju gå!!
Hoppas jag kan peppa mig själv till detta och verkligen slutföra något jag tar mig an.
Till råga på allt så drar Rivstart 2012 igång på måndag. Där kör vi via Facebook och bloggar i 8 veckor där vi sätter olika mål på dessa veckor. Jag har satt 3 kg. Svårt att sätta ett mål inom en viss tid tycker jag. Hittills har jag alltid satt för högt. Det svider en aning när tiden är ute och man inte ens är i närheten av att lyckas. Så nu är jag lite snällare mot mig själv hoppas jag.

Så nu blir det en del matplanering och handling dom närmaste dagarna.


God natt!!