onsdag 14 september 2011

Gympass 2

Ramlade precis innanför dörren här hemma. Vet inte om det är psykiskt, men jag känner sån energi!! Vilket är jätte positivt såklart : )
Gick jättebra och lämna idag med Rött hjärta. Edit tog med en liten kanin som får vara med när hon ska sova eller bli ledsen. Dom tyckte hon behövde ha nåt litet med sig. Att jag inte tänkt på det tidigare eftersom hon har dockan vid nattning här hemma. Bättre sent än aldrig då.

Åkte till gymmet glad i hågen. Owe var där och visade två andra så jag hängde på dom. Även fast jag vet hur maskinerna funkar så är det längesen jag tränade på gym och olika maskiner funkar lite olika. Började med ca 20 min crosstrainer. Sen 15 rep/3 set på varje maskin. Ja, nu provade jag inte ALLA maskiner men dom i mitten ni som vet hur det ser ut där. Haha, virrpanna! : )
Avslutade med ett randomprogram på crosstrainern, 20 min. Stretch på det.
Ska ju köra zumba ikväll så får inte köra ut mig helt! Tror det skulle komma nya träningskort, såna man fyller i vad och hur mycket/länge man gjort allt. Antal set och rep. kommer jag ihåg, men inte kg på allt. Är väl inte hela världen det heller direkt.


 

DSC_0680

 

Detta gott folk var min frukost i morse!

Hälsosmoothie   56kilo.se

1 msk kokosfett (cocosa)

50 gr frysta hallon

150 gr kesella 1%

Lite is + kolsyrat vatten

 

“Kesellan för proteinet, nyttiga fettet i kokosfettet.

19,6gr protein. 81,gr kolh. 16,8gr fett”

Går säkert att göra den med andra bär eller frukter.

Nej, mot duschen var det ja!!