onsdag 27 juli 2011

Vila i frid

 

Ett sorgebesked vi alla kan få
Och dåligt av det vi alla kan må

Men den som tar sig tid att sörja
Snabbare sin framtid kan börja

En tung väg med sorg som start
Men det blir lättare när man väl sörjt klart

Så upp nu med hakan min vän
För framtiden kommer att ljusna igen

 

imagesCA5C6UU1

Fullt upp

Fattar inte vart tiden tar vägen!? Andra semesterveckan för F nu och vi hinner inte med nånting känns det som.
Åker hit och dit bara.. Ska blev riktigt skönt att komma iväg till Stockholm i helgen och bara vara! Att kunna ta dagen som den kommer och gå i alla affärer som ser intressanta ut!
Det lutar åt Skansen på lördan, vi får se hur vädret blir först och främst. Men jag tror att vi alla ser fram emot ett besök där!

Borde väl börja tvätta allt som ska med. Även fast det bara är två nätter så krävs det ju en hel del med två små barn : ) Men det är ju lite tjusning det med! Svårt och veta VAD man ska packa ner bara. Klänningar, t-shirts, shorts, långbyxor och nån långärmad tröja. Regnkläder och hela skor. Typ, eller nåt sånt iallafall. Kanske gympaskor också. Jaja, det blir nog bra i slutändan.

Har mailat lite med bussbolaget vi ska åka med. Jag blev fundersam när jag läste på bokningsmailet. Stod 2 barn. Barn i knä:0. Det första jag tänkte på var ju att Harry skulle åka i knä på nån av oss.
Nu är det tydligen en bälteslag som förbjuder det. Så kan inte Harry sitta på eget säte med bälte får vi inte åka.. Såvida vi inte har bilbarnstol med. För det första så kan inte vår stol sättas fast med tvåpunktsbälte och för det andra så är det inte det lättaste att släpa runt på den.. Så jag får hålla mina tummar att Harry kan sitta själv…

Nu måste jag släppa ut barnen och börja tvätta lite. Och hoppas att pappan i huset kommer hem snart.