måndag 3 oktober 2011

Ny kavaj?

Måste hitta en ny kavaj! Köpte en på KappAhl, men den har blivit så ful.. Ser ut som om den är impregnerad på nå vis. Små vita prickar över axlarna. Smått irriterande!
Alla kavajer nedan kommer från H&M, vilken tycker ni?

 

Höstbaciller..

Så är det dags igen.. Harry har snuvat och hostat lite i helgen och Edit låter täppt ibland. Jag känner mer och mer av halsen och matt i kroppen.. Igen!?! Hoppas det går fort över denna gång för jag vill INTE vila i 5-6 veckor som förra förkylningen!! Vägrar!

Vi har bara myst inne idag, regn och grått väder. Kollade på några filmer, men nu har vi sett alla vi har hemma. Kanske man kan hyra på biblioteket?
Vi får se hur vi alla mår imorgon om det blir förskola eller ej. Hoppas på det, så jag kanske kan få vila lite. Eller måla kanske det heter : ) Jag och Edit började slipa lite idag, men det är mycket kvar innan det är dags för målning. Tror det kommer bli riktigt fint!

Inga snickare idag.. Nu har det gått 2 veckor sen han var hit. Hoppas verkligen att dom dyker upp snart! Vi vill ju ha vår nya farstu och hall! Funkar inte att ha dörren som den är nu. Satt igår och kollade lite på garderobsdörrar – skjutdörrar. Vi ska ju bygga en fast garderob och funderar på skjutdörrar. Det spar mycket plats att ha såna. Hittade jättefina med en spegeldörr och en med fasad skiva. Kan kanske bli lite mycket med panel på väggar och panelliknande på dörren med. Fanns även en modell med spegel och en liten ram runt. ÄR ju ingen brådska med den, men bra att kolla runt lite vad som finns. Vi vet vad vi vill ha på ett ungefär så det gäller bara att hitta det rätta!!

Fy, börjar snuva mer och mer nu.. Blää : (
Snart dags och börja natta lite barn. Ensam ikväll så får se hur det går!



 

Kraam