onsdag 7 juli 2010

STHLM

Sitter nu nere i Stockholm i syrrans lägenhet. Åkte ner imorse och kollade först på en BÅT (vill ha) sen vidare mot city. Packade ur allt och upp i lägenheten, 3 trappor och jätteliten hiss. Blev av att gå i trapporna då! Gick vidare ner på stan lite och shoppade, bara på REA haha!!
2 par skor varav ett par NIKE för 270kr! Säger ni om den va?! Så vinterkänga till Edit som hon förhoppningsvis kan ha, och kan hon inte det så är det inga stora pengar i sjön. 99kr ord. pris 399kr.
Blev 2 mössor till hösten från PO.P också, kommer bli så fina barnen så :)

Påtal om barn så blir Harry 3 månader idag!! Vart tar tiden vägen?!? Just nu ligger han i liggdelen på golvet och sussar sött. Själv väntar jag på att F kommer tillbaka, han skulle reka vägen inför imorgonbitti. Är några km till Stadsgården och det är ju enklast att gå med all packning och stor vagn så jag hoppas det funkar. Funderade ett tag på att ta en taxi, men vi får se.

Nu har jag fått det bevisat än en gång att jag INTE är någon storstadmänniska :) Så mycket folk i rörelse och överallt! Nej, tacka vet jag landet, haha :)