tisdag 23 mars 2010

Skatteåterbäringen!

Är väl nästan ingen som undgått att man kan kolla deklarationen nu. Loggade in med spänd förväntan och blev så GLAD!!! Känns väldigt skönt måste jag påstå, kul sommar hoppas jag på :) Ska verkligen komma i säng tidigt idag, men jag vill ju se Desperate också.. Kan man kolla på den serien på 5:ans hemsida?? Jaja, går väl i repris på söndag å.

Hittills så sover jag bra varannan natt så inatt kanske det blir sämre.. Gör såå ont att vända mig och allt bara spänner och trycker! Nu får bebis gärna komma :)

Ska iväg med F's jobb på lördag och äta. Känns ju ändå lite olustigt att vara hemifrån, men F är ju med så vaddå? Väskan är packad och står i bilen så det ska nog gå bra :)

Måste nog kila upp och kolla vem som somnat av dom!




Tiden räcker inte till

Som vanligt med andra ord. När man går hem från jobbet på föräldraledighet så tror man att man kommer ha ALL tid i världen! Jag kommer ju att "bara" vara hemma! Pyttsan :) Funkar verkligen inte så har jag märkt.
Jag är inne på 3:de året hemma nu, känns inte som så ska jag erkänna, Så det är lite skrämmande att det går så fort.

Sista besöket hos BM igår innan BF, hoppas att jag inte behöver åka dit nå mer. Menar att jag känner mig rätt så klar med denna graviditet! Nu vill vi se vad det är för en liten rackare som boat i min livmoder i 9 månader!
Värdena såg bra ut, lite lågt blodvärde men inget akut. Ska försöka komma ihåg och ta tabletterna bara..

Tror vi har bestämt oss någorlunda gällande namn, men vill inte skriva nåt än. Har dock inget 2:a namn till tjej. Blir det en kille så har vi tänkt Gustav ........... Har det på båda sidor så det är ju passande då. Värre med tjej.. Ska ta och kolla på släkttavlan och se om jag blir nå klokare!


Tror ni inte att det snöar igen då?!? Var ju såå fint väder i lördags, man riktigt kände våren. Men söndan ska vi inte ens prata om.. Och nu snöar det lite å.. BLÄ!!!! Men hellre att det kommer lite bakslag NU, än om några veckor. Är ju faktiskt mars fortfarande.

Nu väntar lite morgonbestyr innan det är dags för lite lek på kyrkis.