lördag 24 januari 2009

Snöoväder..

Inge lockande att gå ut direkt.. =( Få göra en del inne istället. Virkar lite nu tex =)

Åkte buss med Edit för första gången igår! Gick jättebra =) Förrutom att det var MYCKET folk.. Men Edit hade många att titta på. Var till AMS en sväng, lämnade lite CV. Var mycket folk där med och inte kan nån visa lite hänsyn att det kommer en barnvagn. Det går liksom inte att göra den mindre!! Blir så matt, grrr.

Jaja, sen gick vi och mötte Maria & Neo. Sprang runt på en hel del olika cafe' innan vi hittade ett som vi fick plats på. 2 vagnar och matsolar TAR plats! Va jättetrevligt tycker vi. Och vi gör gärna om det igen. =) Handlade lite på Polarn, mössa och en tröja blev de. På REA, som jag tycker så mycket om!! Haha. Ska åka in en sväng nästa vecka, vill hitta nåt nytt till festen nästa lördag. Har ju sagt att jag inte ska köpa så mycket nytt innan jag gått ner mer. Men jag känner nu att jag behöver nåt NYTT=) Och det ska jag unna mig! Ska även försöka få en klipptid, det behövs verkligen!!
Måste nog klippa av lite på längden, är ju liite slitet om jag säger så. Och Edit tycker det är VÄLDIGT kul att dra mig i håret. Igår fick hon tag i en stor tuss.. AJAJ!!

Kommer säkert en uppdatering senare


Bye