fredag 28 januari 2011

Nytt till våren!

 

Kika in hos Amanda, hon säljer kläder från Capri Collection.

                       

isla                        nettie

 

lola                     cissi

 

lucy                      sigrid

 

Dom här är lite av favoriter. Har visserligen bara sett om på bild ännu. Får åka över till Amanda och prova lite framöver! Det kommer ju genast lite vårkänslor fram, eller hur?! Snart så Ler

Tandläkaren

 

Ska strax klä på mig och Harry och åka till tandläkaren. Ja, det är Harry som ska dit. Känns ju jättenödvändigt vid 9½ månader och 2 tänder kan man tycka.. Kommer inte ihåg när jag var dit med Edit, men hon var större iaf! Jaja, blir säkert bra det å.

Ska försöka åka till banken sen, har massor med 50-öringar som ska växlas in. Tror banken tar emot dom till sista mars eller nåt sånt. Lika bra och få det gjort och jag åker ju helst inte dit med båda barnen om jag säger så.

Tränade igår kväll också! Testade på shape aerobic, let´s go disco. Bra musik, svårt med nya steg! haha. Har ju noll koll på fötterna, men det var kul. Bra att det är prova – på innan terminen drar igång. Kommer dock inte köpa hela terminen då jag inte kan varje torsdag. Men blir det drop in så kör jag nog när jag kan. Var lugnare tempo än på zumban och det kändes skönt så där dan efter. Får det gå nån gång så är det säkert mycket roligare och att man kan ta ut stegen mer!

Ikväll blir det TV för hela slanten känns det som. Vid 17 är det repris på Landskampen som visades igår kväll, sen är det handboll och sist Let´s dance! Fullt upp med andra ord Skrattar

 

Snart måndag vilket betyder att jag blir ensam med barnen till fredag… Känns väl lite sådär måste jag erkänna.. Men nu är det så och hoppas att dagarna går fort! F kommer hem över helgen då och sen iväg på måndag igen. 3 veckor är han borta denna gång. Sen lika igen veckorna 13,14,15. SEN är han hemma igen!!

 

Nej, NU måste jag springa och starta bilen!!!!