torsdag 4 november 2010

Panel

Detta är panelen vi har i köket. Brandéns, så enkelt. Slippa sätta upp en å en planka med pärlspont. Så mycket tid som sparas!
Har börjat spackla lite ikväll, så det närmar sig. Eller gör det det?! Måste ta oss i kragen att slipa ur skåpen och måla dom snart å!!!
Och bestämma golvfärgen. Nån ljusgrå vet jag att vi ska ha, MEN ljusgrå finns ju i en uppsjö. Jaja, det är ju inte det största bekymmret om jag säger så. :)


Men, va säger ni? Fredag imorgon igen! Så fort fort dagarna går. Även fast vädret varit piss dom senaste dagarna. Vi kom ut idag på förmiddan, solen sken och lagomt kallt/varmt. Ja, då börjar det ju regna såklart... Så typiskt! Hann vara ute en liten stund iaf.

Efter lunch så lyxade jag och Edit till det med lite glass :) Hon skulle vara så duktig att gå med skålen till diskbänken. Var bara det att hon fastnade i stolen och ramlade framåt, varpå hon klämmer långfingret mellan skålen och golvet. Blir så ledsen och jag ser att fingret blir svullet påengång. Innan hon la sig hade fingret en fin mörklila färg och alldeles hårt. Lillgumman min <3>
Hoppas det ser bättre ut imorgon, annars får vi väl ringa HC. Vad nu dom kan göra.. Jaja, det visar sig.

Men hoppas hinna börja grunda lite i helgen iaf. Skulle vilja flytta på vitrinskåpet här i v-rummet också. Och sen ställa stora kökssoffan där i stället. Börja rensa och slänga så vi får plats. Ska ta bort den stora skänken i "kontoret" som ska bli lekrum/arbetsrum. Och den RYMMER en hel del om jag säger så! MEN hur mycket använder vi av allt som står där i?? Inte mycket så det ska inte vara nå problem!
Satt och kollade på Blocket efter ett skåp eller liknande till alla MK produkter. Kan ju inte ha allt i lådor i v-rummet liksom. Är ju inte så ultimat med en väldigt nyfiken 2,5-åring + att Harry tar sig fram väldigt bra på både golvet och i gåstolen!
Hittade ett skåp i Sandviken, annonsen kom in den 19 oktober så jag trodde inte att den var kvar, men det var den. Ska ringa imorgon tänkte jag. Kanske går att pruta lite? Va tror ni?

Nu ska jag gå och göra kväller. F är och spelar innebandy så det är så tyst här. Känner ingen anledning att sitta här nere och vänta på honom. Kan jag lika gärna ta en tidning och lägga mig och läsa lite, vilket händer alldeles för sällan i detta hus nu!!

Så Over and Out




Torsdag

Hur ska man veta vart den lille har ont?? Harry vaknar oftast när vi precis somnat eller runt halv 2. Jätteledsen! Nästan inte nåt som hjälper, knappt att gå runt med honom. Han bara gnyr och ojar sig. När man tror han somnat och lägger ner honom i sängen så blir han stel som en pinne och gallskriker igen.. Lillgubben.
Han hade lite feber på eftermiddan, fick alvedon då. Tog tempen inatt, men ingen feber. Hsn fick alvedon iaf för nånstans har han ju ont! Tog inte lång tid så somna han, visserligen på mig. Sov sen hela natten. Mycket märkligt för han har sovit som en klocka fram till nu. Hoppas det är tänderna som spökar, men det jag tänker på är öronen. Kan inte det göra ont när man ligger på rygg, att det spänner i öronen?

Zumbade igår, JOBBIGT, men så KUL!! Svårt med den senaste indiska låten. Fötterna mina är ju så klumpiga och tröga. Haha. Alltså det måste se så roligt ut!