tisdag 10 februari 2009

Ser som en hök...

..nästan iaf! Otrolig skillnad på nya linserna och då har jag inte rätt styrka på vänster öga. Fanns inga -1.50 linser hemma så jag fick två -1.25. Men så klart allt är!! Haft linserna i hela dagen och inte känt nån större irritation, skönt =) Optikern sa ju att jag skulle använda glasögonen nu tills ja blev bra. Men jag tror att det var för att ögonen fick anstränga sig för mycket helt enkelt!

Blev en tur till Kyrkis, var trevligt. Och så kul och se Edit. Bara ger sig iväg på upptäcksfärd, inte alls rädd. Är väl kanske på gott och ont, men helt klart bra att hon kan kolla läget utan jag ska va alldeles intill.

Blir nog helt hemma imorgon, är ju både vägning och bad. MEN bilen låter så ILLA nu så det är jobbigt att köra den. Ska åtgärdas i helgen som tur är.
Får köra på stenhårt med VV till nästa vecka istället! Och satsa på bad =)
Blir nog inge mer virkande idag, tyvärr. Börjar bli lite trött nu. Ganska nyss kommit hem från Fredrik som fyller år idag! Var väldigt stimigt ett tag med många barn=) Edit minst av alla, väldigt nyfiken och lite fundersam på vad de andra gjorde.
Lillgumman slocknade totalt i bilen och fortsatt sova när jag klädde av henne. Hör inte till vanligeheten så hon va TRÖTT!!

Dåligt med bildinlägg nu har jag märkt, men det är så jobbigt eftersom jag måste sätta i minneskortet från kameran och ladda upp alla bilder.. Tar en evighet känns det som! Stora datorn ligger ju alla bilder i, men den startar vi så sällan nu när vi har denna lilla =)