söndag 28 november 2010

KALLT

Så in i norden... Bilen visade -18 grader på väg hem från Sandviken... Det är LITE för kallt va?! Snöar det inte så är det svinkallt.. Eller bådeoch.. Nej, jag är inte bitter!

F stod med brandkåren framme på julskyltningen, eller synd och kalla det skyltning anser jag. Visserligen var jag där tidigt, men inge att se ändå. Synd att det inte är mer samarbete mellan byborna. Var tydligen en till julmarknad inne på folkets hus som började 2 timmar senare. Jaja, inte mitt problem. Tycker det är synda bara, för det skulle kunna vara så mysigt!

Vi åkte vidare till Sandviken och slöt upp med svärföräldrar och svägerska. Gick lite där sen vidare mot MATEN. Blev middag på Napoleon. Inte alls illa. Jag åt en Vikingbåt, haha fantasilöst jag vet. Men jag var sugen på pizza idag!
Efteråt åkte vi hem till svägerska m. familj och fikade lite. Dom håller på med sin veranda/uterum. Så härligt jättefint det blivit och kommer bli! Kan känna att jag också vill ha ett sånt där rum! *drömma*
Nu är det bara kök som gäller, men det tar ju tid.. Bara som ikväll. F tänkte slipa det han spackla igår. Det blev ju inte så såklart.. Flisanläggningen som vi eldar med har krånglat i princip hela helgen.. Gör tjuvstopp och det blir kallt.. Så när kl är runt 21 då går F ut och ska svetsa nåt så det ska funka bättre. Självklart måste vi ha varmt, men det är ju just såna här saker som gör att det inte hinns med nåt på kvällarna. Även att Edit inte somnar förrens 21:00-21:30.... Efter det är man inte så sugen på att slipa eller måla.. Tyvärr.

Vi hade som mål att vara klara till jul, men nu vet jag inte längre.. Det skulle ju vara jätteskönt och hinna, men vi får se.......
Nästa helg är ju jag borta fre-sön. Nästa fredag ska F på julbord med gamla jobbet. Så det försvinner ju dagar hela tiden.. Jaja, det blir klart när det blir klart :)

Nu längtar jag till sängen och ska slita mig alldeles strax. Hoppas att unge herr Lennholm tänker sova inatt. Har stökat hela helgen och vaknat till och det enda som funkat är att komma över till oss. Väl där är det jätteroligt att böka runt och dra och slita i näsor och öron.. Söta skitunge!
Och förresten; 1:a tanden är på väg nu. Kände i förmiddas att det var nåt vasst. Satt och kollade och visst är det ett litet litet risgryn på väg upp!! Sötnöten min!!
Kryper gör han inte, men tar sig fram otroligt snabbt med ålningsliknande rörelser. Börjat dragit sig upp på knä så det är hög tid att sänka spjälsängen så det inte händer en olycka!

Nej, sängen var det!