tisdag 14 augusti 2012

Campat

Blev bestämt i fredags att vi skulle åka till Gräsö. Mia, Viktor och Wilma var redan där. Fick ett glatt sms om att maten skulle vara färdig när vi kom! Lycka :) Härligt grillat och potatissallad på färskpotatis. Lite senare kom ytterligare en familj från Hedesunda! Blev en riktigt rolig och trevlig helg! Många skratt :))
Lördagen tog vi färjan över till Öregrund där det var nån marknadsdag. Mycket folk och båtar att titta på. Hittade till sist en restaurang med plats för oss alla, 12 stycken!:) Väntan var lång och trötta och hungriga barn.. Ni med barn vet.. God och lagom stor pizza kom till slut:)
Gick runt och tittade lite. Hade som (o)tur lämnat plånboken kvar i husbilen, haha. Ska absolut åka dit fler gånger. Lugn och fin camping. Det jag tyckte va bra va att man fick ställa sig lite hur som. Inte uppradat. Vi stod i ett U ungefär. Bra för barnen då det gick en liten väg bredvid. Då Karin och Crilles husvagn är låång så täckte den bra ;)

Hem på söndagen, äta lite snabbt och byta kläder iväg och träna!!

Ser ni hamburgaren? Den serverades på campingens restaurang, STOR är bara förnamnet! Tror köttet var 4-5 cm hög! Mättande till tusen!

Nu natta lite trötta barn!