måndag 13 februari 2012

Stororder!

Så äntligen funkade Lagerhaus webbshop! Klart och betalt =) Kliar i fingrarna nu, haha.
Har grundat fönstren i hallen nu och precis ätit lite lunch. Ska hänga lite tvätt byta om lite och ta en promenad tänkte jag.

På onsdag ska jag åka och kolla på jobb!! Håll tummarna!!!!! =)



Litet av det jag beställt =) Kul, får vårkänslor Rött hjärta

Monday again

Så är det ny vecka igen då. Snart har halva februari gått. Helt otroligt! Och vilket väder vi hade igår =) Fick nästan lite vårkänslor ett tag. Var ute på gården och åkte lite spark och stjärtlapp, Var verkligen längesen jag åkte det och hade glömt bort hur kul det var! Fick dock alldeles för mycket snö innanför jackan!!
Vi var uppe på magasinet en sväng och planerade lite också. Kommer bli såå bra =) Det får bli lite varmare innan vi börjar städa där.
Åkte och zumbade iaf och det gick jättebra! Hoppas jag kan hålla förkylningen i schakt nu. Är lite täppt idag, men bara det håller sig där så är jag nöjd.
Edit vaknade 5.30 idag, inte riktigt den start på dagen jag önskat men de är ganska skönt att kunna sitta lugnt i soffan och slösurfa lite innan vilda junior vaknar. Herregud vilken kille alltså! Han kommer att få klippkort på akuten om några år tror jag.. I lördags satt han på soffarmstödet som vanligt. Dyker huvudstupa ner i korgen med trätågbanan. Slår i pannan, går inte hål men det blir liksom ett brännmärke. Han ser inte klok ut min lilla vilde =)
Just ja, innan zumban var slut så märkte vi att det forsade vatten nere i källaren. Under stretchen hörde vi en smäll. Lampan i taket nere i källaren ramlade ner. Var nåt varmvattenrör som frusit sönder. Mobilerna gick varma och till sist så ringde vi 112. När man väntar så är 5 minuter ganska länge och nu var det ju ingen skadad. Är det riktigt akut så kan jag tänka mig att dessa minuter är jättelånga!!

Blir till att måla lite idag. Hänt ganska mycket i hallen i helgen. Fått in nästan alla lister och foder. Har kvistlackat allt 4 gånger så nu kan det börja grundas. Fredrik gjorde sista utsalningen i fönstret så nu så! börjar se ett slut nu! Ska bli så otroligt skönt att få dit all färg och sätta upp båda hatthyllorna. Nu flyttar vi bara runt allting och barnen hjälper mer än gärna till att möblera om alla skor… Suck =)
Sen kommer vi till det där stora plåtskåpet så som jag varken vet ut eller in med. Vilken kulör, rollas eller penslas?? Måste rådfråga nån.
Nu måste jag sätta fart på en tvättmaskin och väcka Harry!