tisdag 30 november 2010

 

Jag är SÅ trött! Bara stökat inatt.. Harry somnade strax efter 19 igår sen “råkade” Edit väcka honom runt 20. Tack för den då! Blev lite arg på henne och skickade in henne till sig. Där stannade hon och somnade! Ungefär 2 timmar tidigare än vanligt. Bra det då, men Harry var ju klarvaken nu. Fick följa med ner en stund. Vi somnade väl runt 23 sen. 01 vaknar han och är jätteledsen.. Både jag å F helt utslagna. Vi försöker det ena efter det andra. F går upp och går lite, jag försöker somna om. Funka liksom inte. Jag går ner och sätter mig i soffan och gungar och gungar. Somnar till och vaknar till vid 03, stel i nacken. Lägger mig försiktigt ner och Harry fortsätter sova som tur va. F väcker mig vid 6.30 och så flyttar vi över till sängen, en aning skönare att ligga i den.

Vi somnar om och Edit kommer över runt 7.30 tror jag. Men känner mig totalt mosad idag.. Det blev alltså inge kyrkis för vår del idag. Kände inte för att vara nå social efter allt.  Och allt detta för 1 tand. Kan inte vara lätt och vara liten!

 

index2

Ska försöka dammsuga och plocka lite, MEN det känns rätt så lönlöst i denna röra…. Vill vill att det ska vara klart i köket NU!!! Nä, sluta klaga och gör nåt istället nu!