måndag 7 juni 2010

Tankar

Sommarvärmen försvann på ett ögonblick igår eftermiddag. Började nästan storma och regnet kom.. Uppehåll idag, men inte alls så skönt.. Vill ju ha sommar NU! Inte för varmt och inte för kallt. Som vanligt.

Började röja i mjölkkammaren igår :) Inte det lättaste med en Edit som vill hjälpa till ÖVERALLT!! Nej, det får bli ett projekt utan barn. MEN det är ju inte det lättaste heller.. Nu när Edit lagt sig så vill ju Harry äta en massa istället... Vill ju hålla på därute nu jag!! :) Har suttit och spanat i lite tidningar idag och nu bubblar jag av inspiration. Kanske dumt och börja i den änden..? Men det är det jag tycker är roligast.
Väggar och tak är jättefina, behövs bara färg. Och det måste bli ljust där inne, för paviljongen skymmer nästan hela fönstret. MEN jag hade iaf tänkt måla VITT :) Otippat va?!
Frågan är om det ska vara samma färg på vägg och tak?? Blir nån bruten vit skulle jag tro, eller kanske bara vitt... Hmm...


Konferens på lördag. Vet att jag alltid könner mig så peppad efter jag varit på dom, men har aldrig lyckats komma igång. VILL JU!!! Att jag inte hinner nu är ju inte så konstigt! Hinner nog. Och det kanske blir bättre om jag inte stressar fram det.











Vecka 1

Har nu kört VV ProPoints 1 vecka. Svävade dock ut i helgen lite, men det tar jag :)

Veckans vägning: -0,7kg