måndag 25 mars 2013

Stupat i säng

Kom ut på PW!! Så skönt, fast liite kallt om låren :)
Blev prick 6 km. Gick med stavarna så jag nöjde mig med den sträckan. Ovant och jobbigt att börja med dom igen. Är ändå 6 kg motstånd som jag ska pressa ner.
Gick fram till rondellen och tillbaka, därav ett streck på kartan bara.

Imorgon blir det invigning av nya skorna! Va så svettig idag på lunchen såser fick bli en tur till Intersport. Kan ju inte ha några av alla mina skor med inläggen i:(( Katastrof enligt mig!! Visst jag är en gympadojs person, men på fest då?? Va ska jag ha då?? Måste ta mig tid att prova ut ett par fina.

Go natt!!!

På väg hem

Första dagen avklarad på Miroi. Väldigt ovant att sitta still en hel dag.. Ont i huvudet osv.. Hoppas det går över när jag får pussa på dom där hemma!!
Hoppas att denna tid kommer ge mig lite mer självkänsla gällande jobbsökande. Det är ju faktiskt ett heltidsarbete att vara arbetslös. Absolut ingen dans på rosor som många tycka tro. Coachen vi hade idag tyckte att ordet arbetslös borde förbjudas. Fult ord!
Hittade ett jobb i Uppsala som jag ska söka när jag kommer hem, började på det personliga brevet idag. Har ju CV:et i datorn hemma. Ska komma ihåg och ta med det imorgon!!
Så in imorgon igen, eget arbete på onsdag och halvdag på torsdag. Skön start! Och så ledigt på måndag med 😃❤
Nu vill jag bara äta och mysa med dom där hemma! Ska ta mig ut på en PW senare!! Nu så!!